maandag 30 januari 2012

30 januari 2012

Vandaag...  Woorden zullen de sfeer, de gevoelens, de emoties ... niet kunnen weergeven, onmogelijk. Vandaag is een dag met een sterretje!!!!!

We hebben verschillende dorpen bezocht waar ze door de hulp van Scad een beter leven hebben. Het is hier dat de projecten van Women for Women Belgium plaats hebben. In deze leefgemeenschappen krijgen vrouwen op regelmatige basis roepies om in hun levensonderhoud te voorzien. Dit is geld van Women for Women Belgium en hiermee kunnen zij hun koeien, geiten, kalkoenen en konijnen aankopen. Ook hebben we een aantal geiten en ´de´ koe aan hun geschonken. Het geld dat ze ontvangen dienen deze mensen wel terug te betalen, met een kleine intrest. Deze intrest gaat echter niet terug naar Scad maar dient voor de gemeenschap zelf. Enfin, er is goed over nagedacht en het zit echt goed in elkaar.



Dan hebben we bomen geplant, watervoorzieningen bezocht....


Zoek de boom .... Hij is er echt!



En genoten van de sfeer in de verschillende dorpen. We zijn overal enorm liefdevol ontvangen. Bloemenkransen, tika´s, liedjes...  Dit allemaal door de inwoners van het dorp zelf, en ze zijn zo lief, zo mooi, zo warm. ´t Is zoals jullie kunnen lezen. Ik ben er helemaal vol van. Een vat vol emoties, maar alleen maar positieve. Wat Scad en women for women doen levert echt vruchten op. Uiteraard op z´n Indisch, maar dat is het mooie eraan.





2 opmerkingen:

  1. Sta je voor of achter de boom, of ben je aan de bloesem aan het ruiken?
    Veel plezier vandaag........

    Jouw jongens....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De koe! Wat goed en het bewijs is geleverd:))

    Liefs Mila

    BeantwoordenVerwijderen