vrijdag 27 januari 2012

We zijn in India

Liefste allemaal,

We zitten in India. We hebben een goede reis gehad, kennis gemaakt met ons sympathiek groepke en zijn uiteindelijk om 4u00 plaatselijke tijd aangekomen in Trivandrum. Door een busje naar ons (strand)hotel gebracht en daar dan maar meteen een erg mooie zonsopgang meegenomen. Rond 8 uur zijn we ons bedje ingekropen en hebben geprobeerd om te slapen. Dit is een "beetje" gelukt. Om 11 uur terug ons bedje uit, een doucheke en lekker gaan eten en verder de dag op het strand doorgebracht. Het was een nationale feestdag, dus dit was meteen tussen de Indiers. De vrouwen al badend in hun sari. Prachtig om te zien.
's Avonds nog maar eens lekker gaan eten en dan vroeg het bed in, helemaal KO. Vrijdag zijn we om 9u00 richting Tirunelveli gereden om naar onze guesthouse bij Scad te gaan. We hebben hier een superonthaal gehad door enkele kinderen die hier wonen. Uiteindelijk onze laptop gaan halen maar nu ligt iedereen hier te slapen en hebben we gaan paswoord voor de wi-fi, dus voorlopig nog even geen skypen met mijn mannekes :(. Bij deze dus enkel een bericht op blog, gemaakt op de computer van de guesthouse zelf. Morgen krijgen jullie meer info en hopen we al een paar fotootjes te laten zien.
Dikke kus,
Nicole

4 opmerkingen:

  1. Goed iets van jullie te horen. Alles gaat hier zijn gewone gangetje, De kids hebben weer 2 daagjes vrij, behalve Liene en Margot die hebben nog een dagje extra omdat Maandag staking is, de kleuters staken, de lagere school niet... wat vinden de grotere dat jammer ... Vandaag heeft de ganse dag het zonneke geschenen, al zal het niet zo warm zijn geweest als bij jullie. Hoe warm is het daar trouwens?
    Hoe valt het guesthouse mee... en ook al een rode punt tussen jullie ogen gekregen?... Allé we gaan het hier bij laten, tot de volgende
    Grtz Petra en co

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allez ons eerste Skype-contact is achter de rug.... Huisje weltevree hier in Belgie, de Skype rondleiding in het scad gebouw viel goed mee (lees, ze hebben het beter dan ik dacht qua comfort). Robbe wou dat de 17 dagen al om waren, dus het skypen maar beperken ;o(. Groetjes en heel veel plezier schatje ik moet nu dringend door doen want lig een uur achter op het ideale schema hihihi.....
    Tsjauw

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. dag nicole (en ook sarah)
      amuseer u daar in het diepe zuiden van india. hoe is het klimaat daar? zweet ge u te pletter of is het te doen. hebt ge al ene sira of sari gekocht?
      al is het kan maak er ene goeie foto van (recht uit een Bollywoodfilm)
      frisse zonnige groetjes uit As grtz rudi en annick

      Verwijderen