zaterdag 28 januari 2012

Zaterdag 28 januari

Intussen is het hier 23 uur. We zitten met enkelen gezellig een lekker Indiaas biertje te drinken en na te praten. Ne High Voltage, ondanks dat we ook graag een King Fisher hebben. Maar dat zeg ik alleen maar om stoer over te komen.

Verder... Moe maar voldaan. Vanochtend hebben we op de campus van Scad (waar wij ook in hun guest house verblijven) het schooltje voor anders valide kindjes bezocht. Intens, maar toch zo mooi. Figuurlijk dan. Vanmiddag hebben we een van de dorpjes van Scad bezocht. In dit dorpje maken ze de mooiste sari´s. Bij het uitstappen van ons busje kwam er een gillend maar zeer enthousiast groepje kindjes op ons afgelopen. Vanuit alle straatjes kwamen ze aangelopen.  In een van de woningen wat meer uitleg gekregen over hun verdiensten met het sari maken en uiteraard ook gezien hoe ze de sari´s maken. Het lijkt allemaal goed geregeld dus dat stemt me heel vrolijk.
Verder nogmaals lekker gegeten en daarna ons programma verder overlopen met de dames en heer van ons groepje.
We zijn nog steeds een beetje moe, we raken maar niet vroeg in ons bed. En als we er al op tijd in liggen hebben we te veel vertellen.
Hopelijk morgen nog wat meer tijd om een informatief verhaaltje te schrijven.

Nog een detail. Ik heb vandaag de eerste keer met mijn mannekes kunnen skypen. Ooooooohhhhhhhh.  Yihaaaaaa.....

Slaaplekker allemaal in India en nog een fijne avond in Belgenland.
Go Racing!!!!!!

Op deze foto was het half zeven plaatselijke tijd. Net voor deze prachtige zonsopgang...




By the way Bernd. Onze stewardess van Frankfurt naar Doha heette Shruti..... Zou dat nu toeval zijn...



Een superenthousiast leerlingetje van het scad schooltje




Zonder woorden!

1 opmerking:

  1. Misschien is het toch leuk voor de hobbyfotografen onder ons wat je instellingen zijn?!? Leuke foto's, maar toch graag wat meer (achtergrond)info, wat staat er bv op de gedenk?steen achter dat leuk ventje? De mensen laten precies graag hun tanden zien.... Is dit een rivier waar de vrouw hare was doet? Groetjes lieve schatten, van een trotse paaaapa uit As nog veel plezier.....

    BeantwoordenVerwijderen